| Τάξη Βοτανολογίας. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Draco Malfoy Ravenclaw Prefect

Posts : 760 Join date : 05/10/2010 Age : 22 Location : Gryffindor
Character sheet Deathly Hallow: Invisibility cloak Patronus: Expecto Patronum Favorite Character: Harry Potter
 | Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 2:35 am | |
| ορεα κυρια λιπον τι 8α κανο0με στο μα8ιμα σιμερα |
|
 | |
Maria Louiza Καθηγητές

Posts : 387 Join date : 06/10/2010 Age : 34 Location : Αίγιο
Character sheet Deathly Hallow: Invisibility cloak Patronus: Favorite Character: Hermione Granger
 | Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 2:37 am | |
| Λοιπόν επειδή έλειπες νωρίτερα σήμερα δεν κάνουμε μάθημα γιατί η καθηγήτρια βαριέται! Μπορείτε να με ρωτήσετε ότι θέλετε! Ή απλά να μιλήσουμε για ένα θέμα που θέλετε εσείς! _______________________  |
|
 | |
Bibidi Bobidi Bou Hufflepuff Prefect

Character sheet Deathly Hallow: Resurrection Stone Patronus: Favorite Character: Remus Lupin
 | Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 2:38 am | |
| οοοοο τι καλη κυρια!!!!!!!!!!! |
|
 | |

Character sheet Deathly Hallow: Invisibility cloak Patronus: Expecto Patronum Favorite Character: Harry Potter
 | Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 2:44 am | |
| κυρια λιπον ει8ελα να σασ πς οτι 8ελω να μο0 δοσετε τις εροτισεισ απο τα αλα μα8ιματα γτ 8ελς να τισ κανω και 8ελω να μιλισο0με για τιν αγαπη κιρια τι ειναι τελικα η αγαπη και γτ πανασ μερικεσ φορες και γτ 8ελης να εισαι μαζι του και να μιν ξεκολας |
|
 | |

Character sheet Deathly Hallow: Resurrection Stone Patronus: Favorite Character: Remus Lupin
 | Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 2:46 am | |
| αγαπη????? δεν μου αρεσει η αγαπη με μπερδευει! |
|
 | |
Maria Louiza Καθηγητές

Character sheet Deathly Hallow: Invisibility cloak Patronus: Favorite Character: Hermione Granger
 | Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 2:48 am | |
| Τις προηγούμενες εργασίε Όμηρε μου δυστυχώς δεν μπορείς να τις κάνεις! Μπορείς να συνεχήσεις να κάνεις από δω και πέρα,οκ?
Λοιπόν η αγάπη πονάει! Έτσι είναι και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ! Μόνο που αυτό που αισθάνεσται εσείς δεν είναι αγάπη! Είναι η ηλικία τέτοια δεν φταίτε εσείς! Θα καταλάβεται την διαφορά μεγαλόνοντας!
Βέβαι το ότι αυτό που αισθάνεσται δεν είναι αγάπη δεν σημαίνει ότι δεν αισθάνεσται κάτι δυνατό! Λέγεται έρωτας και είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου! Και ναι Όμηρε, ο έρωτας φταίει που δεν μπορείς να ξεκολήσεις από τον άλλον (στην αρχή γιατί μετά ξεκολάς)! _______________________  |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 2:52 am | |
| εμενα δεν μου αρεσει ο ερωτας! αυτη η αγωνια αν ο αλλος σε αγαπα και πως θα σε προσεξει....μπλιαξ |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 2:54 am | |
| μαλιστα κυρια και γτ κυρια οταν κιτας στον αλο στα ματια να 8ελης να του πεις οτι τον αγαπασ και τετια δεν το καταλαβενω |
|
 | |
Maria Louiza Καθηγητές

| Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 2:57 am | |
| Μαρίνα πόσο χρονών είσαι γλυκιά μου?
Όμηρε αυτό λέγετε "παρορμιτισμός". Είναι και αυτό σύμπτωμα του έρωτα και καλό θα ήταν να το προσέξεις! Μην πείς "Σ΄αγαπώ" θα το μετανιώσεις σίγουρα όταν καταλάβεις ότι δεν το εννοούσες.. Πες καλύτερα "Είμαι τρελός μαζί σου!" Είναι ακριβώς αυτό που αισθάνεσαι και δεν θα το μετανιώσεις! _______________________  |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 3:01 am | |
| |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 3:03 am | |
| |
|
 | |
Maria Louiza Καθηγητές

| Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 3:05 am | |
| Μαρίνα στα 16 θα έχεις αλλάξει γνώμη και στα 25 θα σκέφτεσαι τι ωραία που ήταν στο σχολείο που μας άρεσε ένα αγόρι και κοιταζόμασταν απο μακρια και τέτοια... Αυτά μένουν απ'το σχολείο,μην τα χάσεις! _______________________  |
|
 | |

| |
 | |

| Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 3:09 am | |
| χαχαχαχα ναι ρε εγς που ειμαι 15 να σε κιτανε ολες η κοπελες τελια |
|
 | |
~Sadness out of nowhere~ Second Year

Posts : 1172 Join date : 10/10/2010 Age : 21 Location : District 13
Character sheet Deathly Hallow: Invisibility cloak Patronus: Black male Panther Favorite Character: George Weasley
 | Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 3:09 am | |
| Συμφωνω απολυτος με την Μαρινα κυρια... Ευχομαι να μην νιωσω ετσι ποτε μου (αν και ειναι απιθανο) Δεν μου φτανουν τα προβληματα που εχω τωρα... θα εχω και αυτο... Νταξει δεν το συχενομαι... ειναι ενα ωραιο συνεσθημα... αρκη να βρεις ανταποκριση... Αλλα... νταξει... |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 3:12 am | |
| χμμμμ....εμενα δεν μου αρεσει να μου κολανε οι αλλοι αν με αφησουν στη υσιχια μου....καπως καλυτερα!χιχιχι α ναι εκανα και τις ασκησεις! |
|
 | |
Maria Louiza Καθηγητές

| Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 3:22 am | |
| Και χωρίς ανταπόκριση είναι υπέροχο συναίσθημα και είναι ευτύχισμένοι όσοι το έχουν νιώσει! _______________________  |
|
 | |
Maria Louiza Καθηγητές

| |
 | |
TiNaKi Gryffindor Prefect

Character sheet Deathly Hallow: Invisibility cloak Patronus: Unicorn Favorite Character: Sirius Black
 | Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 03, 2010 4:06 am | |
| - Bibidi Bobidi Bou έγραψε:
- εμενα δεν μου αρεσει ο ερωτας! αυτη η αγωνια αν ο αλλος σε αγαπα και πως θα σε προσεξει....μπλιαξ
Ούτε μενα μ'αρέσει..Στην αρχή είναι όλα πολύ ωραία, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα αλλά μετά σου βγαίνει ξινό και πληγώνεσαι... |
|
 | |
Maria Louiza Καθηγητές

| Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 10, 2010 1:04 am | |
| Που είναι η τάξη μου??? _______________________  |
|
 | |
Hermione Granger Admin

Posts : 2633 Join date : 14/10/2010 Age : 27 Location : The Burrow
Character sheet Deathly Hallow: Invisibility cloak Patronus: Silver Otter Favorite Character: Hermione Granger
 | Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 10, 2010 1:05 am | |
| Γεια σας κυρια!!!!!!!!!!!!!!!! _______________________ Lily... after all this time?
Always. |
|
 | |
TiNaKi Gryffindor Prefect

Character sheet Deathly Hallow: Invisibility cloak Patronus: Unicorn Favorite Character: Sirius Black
 | Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 10, 2010 1:05 am | |
| Εδώωω!! |
|
 | |

| Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 10, 2010 1:06 am | |
| γεια  |
|
 | |
MakinhO Graphic Designer

Posts : 698 Join date : 13/09/2010 Age : 23 Location : Λευκωσια
Character sheet Deathly Hallow: Elder Wand Patronus: Shark Favorite Character: Severus Snape
 | Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 10, 2010 1:10 am | |
| παρ0ν _______________________  |
|
 | |
~Sadness out of nowhere~ Second Year

Posts : 1172 Join date : 10/10/2010 Age : 21 Location : District 13
Character sheet Deathly Hallow: Invisibility cloak Patronus: Black male Panther Favorite Character: George Weasley
 | Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας. Τετ Νοε 10, 2010 1:11 am | |
| |
|
 | |
Χορηγούμενο περιεχομένο
 | Θέμα: Απ: Τάξη Βοτανολογίας.  | |
| |
|
 | |
| Τάξη Βοτανολογίας. | |
|